Prislista

Här presenterar vi de tjänster vi erbjuder. Vi eftersträvar att ha en enkel prissättning där du som kund får bästa möjliga valuta för dina pengar.

Uppläggningskostnad: 0 kr

Du betalar inget för att starta ett konto. När du har startat ditt konto har du 30 fria dagar att helt fritt testa att systemet uppfyller dina krav och förväntningar. Vill du inte fortsätta efter de 30 dagarna stänger du själv kontot och slipper betala.

Excel-fil: 0 kr

Har du dina kunder i en Excel-fil idag, kan vi lätt och kostnadsfritt konvertera dem och ladda upp dem på ditt konto.

Lagringsyta: 0 kr/mån

I kontot ingår 500 MB lagringsyta för dokument, kalkyler, presentationer, pdf, bilder etc.

Första användaren: 49 kr/mån

När du startar ditt konto blir du den första användaren och automatiskt den som ansvarar för kontot med alla kontorättigheter.

Extra användare: 49 kr/mån

När du har startat ditt konto kan du lägga till så många användare du vill. Du betalar ett fast lågt pris för varje användare som du registrerar. Alla användare har tillgång till hela systemet, men det är du som kontoägare som bestämmer vilka moduler som respektive användare ska ha tillgång till och vilka behörighetsnivåer de ska ha.

Extra lagringsyta: 500 MB ingår fritt, därefter 1 kr/MB/mån

Laddar du upp dokument, bilder etc på kontot som tillsammans överstiger 500 MB betalar du bara 1 kr per MB och månad för den överskjutande delen.

Utbildning: 300 kr/tim

e-crm är utvecklat för att du intuitivt ska kunna lära dig systemet. Men vill du komma igång extra snabbt erbjuder vi utbildning över telefon. Samla dina användare vid en högtalartelefon och en dator. Du bestämmer själv hur lång utbildningen ska vara, men ca 1-2 timmar brukar räcka långt.

Alla priser exklusive moms.

Fasta priser

Du kan skapa hur många användare du vill till ditt konto, både interna och externa. För varje användare betalar du en fast låg månadsavgift om 49 kr per mån.

Hur komma igång?

Klicka på Skapa konto i menyn till vänster, så är du igång inom ett par minuter. Vill du se mer kan du logga in med "demo" och lösen "demo" och prova funktionerna lite först.

30 dagar fritt

När du har skapat ditt konto kan du testa helt fritt i en månad.

|
| Copyright © e-CRM All rights reserved | Ver. 1.21 | Loadtime 0.0004 sec.