Kampanjer

Under fliken kampanjer kommer du åt kampanjlistan. Här kan du även skapa nya kampanjer. Här nedan ser du en del av de funktioner som finns i kampanjmodulen.

Skapa kampanj

Du skapar lätt egna kampanjer i systemet. Till varje kampanj kan du sedan knyta de kunder som ska ingå i kampanjen.

Kampanjlista

Här har du överblick över vilka kampanjer du har lagt upp i systemet. På startsidan för kampanjer kan du välja om kampanjen ska vara aktiv eller ej. En aktiv kampanj syns direkt i listan. Du kan även välja om kampanjen ska vara öppen eller ej. En öppen kampanj är möjlig att lägga till eller ta bort kunder ifrån. Du kan även ändra namn på kampanjen, start- och stoppdatum och beskrivning av kampanjen.

Kampanjen

När du väljer en kampanj kommer du till till den aktuella kampanjen. Här kan du följa kampanjen med aktivitetsdatum och uppföljningsdatum. Du ser även skickade offerter och värde samt vilken försäljning som har genererats på de bearbetade kunderna under kampanjtiden.

Lägg till kund

Här kommer du åt kundlistan och kan lägga till kunder till kampanjen. Kunder som redan är uttagna i kampanjen är markerade och kan inte läggas till dubbelt.

Uppföljning

Varje kampanj kan printas ut på papper för att användas vid tex telefonuppföljning. I uppföljningslistan finns alla uppgifter med kontaktpersoner, telefonnummer och senaste anteckningarna från aktivitetsloggen.

Excel

Varje kampanj kan lätt exporteras till Excel för vidare bearbetning.

Maila

Du skickar lätt, med ett knapptryck ett mail till alla som finns uttagna i kampanjen. Du skickar lika lätt till företaget som till någon av kontaktpersonerna.

Dokument

Du kopplar lätt alla typer av dokument till kampanjen. Det kan vara DR-blad, säljbrev, foldrar etc.

Kampanjlista

Uppföljning

Du printar lätt ut en lista för uppföljning med namn och telefonnummer till kontaktpersonerna och det senaste i aktivitetsloggen som du kan ha vid tex telefonuppföljning.

Dokument

|
| Copyright © e-CRM All rights reserved | Ver. 1.21 | Loadtime 0.0004 sec.