CRM - Customer Relationship Management

Det finns många fördelar med att välja en webbaserad CRM-lösning när det är dags att investera i en Customer Relationship Management lösning. Vår lösning vänder sig främst till små och medelstora företag. Hos oss slipper du att själv investera i programvara och sköta driften. Allt detta ligger på oss. Vi har valt en enkel prismodell utan startkostnader och med en låg månadsavgift, där allt ingår. I månadsavgiften, 49 kr/mån och användare, ingår även all framtida utveckling av systemet som kommer dig kostnadsfritt tillgodo. Som en extra trygghet har du alltid första månaden på dig att helt fritt testa systemet.

Customer Relationship Management

Customer Relationship Management är ett sätt för dig att effektivisera dina kundkontakter. Genom att samla all information på ett ställe som rör dina kunder och kundrelationer får du en bättre överblick och en effektivare bearbetning. Du kan dessutom lättare erbjuda varje kund rätt produkt till rätt pris vid rätt tillfälle.

Var som helst, när som helst

Med en webbaserad CRM-lösning spelar det inte någon roll om du sitter på kontoret eller befinner dig på ett hotell i en annan del av världen. Du kommer alltid åt dina kunder. Finns det internetanslutning så är du bara ett par klick från kontoret och dina kunder.

Kollektivt minne

Med en webbaserad CRM-lösning har alla dina medarbetare tillgång till samma information, oavsett var de befinner sig. Det innebär att alla medarbetare har möjlighet att veta allt om alla kunder. Viktig information fastnar inte hos enskilda medarbetare utan blir lätt tillgängligt för alla i organisationen.

Sex huvudmoduler

Enkelt utryckt kan man säga att e-CRM består av sex moduler. Kunder, Produkter, Kampanjer, Projekt, Notes och Tid. Utöver detta finns naturligtvis Administrationsmodulen där du som kontoansvarig administrerar och sätter behörigheter på dina användare.

Läs mer

Du kan läsa mer om de olika modulerna genom att klicka på namnet på respektive modul i menyn till vänster.

Webbaserad CRM

Du kommer åt e-CRM från vilken dator som helst som har en fungerande internetanslutning.

Allt för 49 kr/mån

e-CRM är utvecklad för att vara enkel att köpa och enkel att använda.

I den fasta avgiften, 49 kr/mån och användare, ingår alla modulerna, för alla användarna.

1:a mån fritt

När du har skapat ditt konto kan du testa helt fritt i en månad.

|
| Copyright © e-CRM All rights reserved | Ver. 1.21 | Loadtime 0.0003 sec.