Frågor och Svar!

Ditt namn:
Din e-mailadress:
Kod:
Skriv din fråga här:
Datum Frågor & Svar
2012-05-04Kan man lägga in planerade aktiviteter och skriva ut rapporter på dessa som inkluderar telefonnummer, loggad information etc

Planerade aktiviteter skrivs in i aktivitetsloggen och kan flaggas med ett uppföljningsdatum. Aktivitetsloggen kan sedan skrivas ut, med företagsnamn, kontaktpersoner, telefonnummer, e-mailadresser​ och valbart upp till de senaste 1000 tecknen i aktivitetsloggen, genom att klicka på den lilla skrivarsymbolen i kundlistan (vald segmentering blir då underlaget). Har man stora/mer komplexa aktiviteter kan man skapa ett projekt och där hantera hela aktiviteten/projektet. Hela projektloggen går att skriva ut. Har man aktiviteter eller en kampanj mot flera företag kan man skapa en kampanj och koppla företagen till kampanjen. Du får då en samlad uppföljning av kampanjen och kan skriva ut en aktivitetslogg för kampanjen lika den som ovan.

2011-01-26Hej Kan man importera kundfiler från excel

Det finns en mall i Excel att ladda ner och skicka in så laddar vi upp dina kunder

2008-11-08Jag tycker att e-crm är bra och vill använda detta i mitt företag och projekt, nu är det så att jag ingår i ett projekt i e-crm för ett annat företag vilket föranlett att jag inte kan registrera upp mitt företag, hur gör jag

Av bland annat säkerhetsskäl måste en användares e-postadress vara unik i systemet. Du löser det genom att skapa ett nytt e-postkonto som du använder vid registreringen. Det nya e-postkontot kan normalt sättas att automatiskt vidarebefodra mailen till din ordinarie e-postadress. På så vis har du fortfarande alla mail på ett ställe.

Gör så här!

Titta först igenom om svaret redan finns i Hjälp överst på sidan eller bland tidigare frågor och svar. Annars, fyll i och skicka. Frågan kommer att synas i samband med svaret lämnas.

Sök fråga!

Sök bland tidigare frågor genom att fylla i ett sökord och klicka på sök:


|
| Copyright © e-CRM All rights reserved | Ver. 1.21 | Loadtime 0.0054 sec.